1M2 in etalages 010

Expo
Werk van Bob van de Veen in de etalage van Boekhandel v/h Van Gennep

Voor het vierde jaar exposeren studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam in de etalages van winkels in het centrum van Rotterdam.

ExpoOnder de titel 1m2 is in ruim vijftig winkeletalages één vierkante meter gereserveerd voor een creatief mediaproduct van een student Mediavormgeven of Fotografie van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Het creatieve werk en de deelnemende locaties vormen met elkaar de GLR Exporoute 2014, die dwars door het centrum van Rotterdam loopt.

Download hier de folder met daarin een overzicht van alle gastvrije locaties. Aan de hand van de plattegrond op de achterzijde van de folder kun je een wandeling maken langs de deelnemende winkels. Op de winkelruiten tref je een kader van één vierkante meter aan, waarin je het werk kunt bekijken. Je hoeft geen rekening te houden met openingstijden

De GLR Expo Route is een onderdeel van de Eindexpositie van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ook binnen de schoolmuren vindt een grote Eindexpositie plaats. Deze expositie is op 6, 7 en 8 mei toegankelijk voor publiek. Klik hier voor meer informatie.

De expositie 1M2 is te zien tot 22 april 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.