We Like Art Too

Sigrid Calon - Riso prints op Munken Pure papier, elk 46 x 34 cm, oplage 50, € 120,- per 3 stuks (set zelf samen te stellen) - foto: We Like Art
Sigrid Calon – Riso prints op Munken Pure papier, elk 46 x 34 cm, oplage 50, € 120,- per 3 stuks (set zelf samen te stellen) – foto: We Like Art

We Like Art is een kleine beurs waar je mooi en goed werk kunt kopen. We bezochten in september de editie Amsterdam en vonden het een fijne beurs dus gaan we volgende week ook naar de  editie in de Theefabriek in Rotterdam.

We Like Art is een slim concept, dat bovendien heel goed is uitgevoerd.

een slim concept

De kwaliteit van de kunstwerken is hoog, je vindt jong talent maar ook grote namen, de maximumprijs is 1500 euro, en met behulp van de KunstKoopregeling waar de organisatie bij aangesloten is, is aanschaf van kunst voor bijna iedereen haalbaar.

De beurs is net als toen in Amsterdam klein opgezet met een oppervlak van 800 m2. Het voordeel van die kleine beurs is dat de galeriehouders heel goed moeten nadenken over wat zij ophangen. Met ruimte voor maar een paar werken moet je scherp zijn in je keuzes. En dat werkte in Amsterdam toen buitengewoon goed.

Behalve kunst  op locatie is er ook een handige website, We Like Artworks, waar je online kunt kopen. Kunst in huis halen wordt zo wel heel makkelijk. Heb je op de beurs geen knopen kunnen doorhakken, te moe, teveel gezien en geen zin meer, maar blijft dat ene stuk op je netvlies branden, dan voeg je alsnog je favoriet aan je winkelmandje toe. Snel even op je laptop thuis, klik en send. Op Facebook zagen we al zeer betaalbaar werk van Sigrid Calon voorbij komen. Leuk, mooi, betaalbaar! Onze interesse is gewekt. Ja, wij houden van kunst en nog meer van betaalbare kunst. Wij gaan kijken!

we like art

We Like Art  kun je bezoeken tijdens de Art Rotterdam Week.

Locatie: Theefabriek in de Van Nellefabriek, 6 – 9 februari.

2 reacties op “We Like Art Too

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.