Blikvangen/Vers Beton

   /Gravatar

Gisteren verscheen  op het Rotterdamse  internet tijdschrift  Vers Beton een artikel  van de hand van Blikvangen. Enige tijd geleden stelde ik de redactie van Vers Beton voor om af en toe als gastredacteur op te treden.  Op Vers Beton staan vaak goede zinnige stukken over Rotterdam (lezen dat magazine!) en het leek mij een goed idee om op het gebied van beeldende kunst en Rotterdam onregelmatig een bijdrage te leveren. Gelukkig werd mijn voorstel met enthousiasme ontvangen en kwam mijn eerste bijdrage onder de kop Jubelstemming of crisiswind? Beeldende kunst in Rotterdam gisteren online.

Leuke ontwikkeling en het was prettig samenwerken met de redactie van Vers Beton, waarvoor dank. Wordt vervolg!

Jubelstemming of crisiswind_ Beeldende kunst in Rotterdam _ Vers Beton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.