Janken in Rotterdam

crying-girl-1964(1)
Crying Girl – Roy Lichtenstein

We gaan janken van vreugde, van schoonheid, we gaan liters tranen vergieten. Zaterdag 9 maart is het Museumnacht in Rotterdam en daarbij moet gehuild worden. Waterlanders is het thema en dat zullen we weten ook. Eerst huilen van het lachen: om acht uur ’s avonds vindt bij het Havenmuseum aan de Leuvenhaven de aftrap plaats met een lachconcert. Waar gaan we naartoe wanneer het lachen ons vergaan is?

Galerie Atelier Herenplaats; BLAAK10 Gallery&Store; NieuweOntwerpers.nl @ CONCEPT|NO|STORE; Showroom MAMA; Witte de With Center for Contemporary Art; TENT Rotterdam; De Aanschouw; Museum Boijmans Van Beuningen; Galerie Frank Taal; Zic Zerp Galerie; Cokkie Snoei; Galerie VIVID; RAW; Villa Zebra; Bob Smit Gallery

Waar we eindigen  weten we al. Tenminste, als we de chemokuur van Erik Hobijn overleven. Als dat zo is, gaan we het éénjarig bestaan van Garage Rotterdam vieren. Dat feest laten we ons niet ontgaan. We wanna get down with the Flame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.