Wie zijn wij

Blikvangen bestond niet uit kunstenaars, maar wel uit kunstliefhebbers. Daarom zijn Morfo Katsantonis en John van Tiggelen dit blog begonnen. Van februari 2013 tot augustus 2015 bezochten we galeries, musea, tentoonstellingen en schrijven daar met veel enthousiasme over. Vaak namen we onze KidsKunstKenners Sem & Zeno mee. Die keken weer op een heel andere manier tegen al die objecten, installaties, beelden en doeken aan. Kunstproever Cornelieke vergezelde ons vaak bij museum- en galeriebezoeken en in haar zilveren Twingo hobbelden wij naar verderaf gelegen tentoonstellingen en manifestaties. Ook Mart, die dit blog in elkaar heeft geknutseld en de kunst een warm hart toedicht, vertrouwde met enige regelmaat zijn kunstzinnige bevindingen aan dit blog toe. Incidenteel droegen ook anderen bij aan Blikvangen.

Reacties: blikvangen.nl@gmail.com

De website

De vormgeving van de site is gebaseerd op het WordPress-thema TwentyThirteen. In dit thema wordt het lettertype Sansation van Bernd Montag gebruikt, beschikbaar gemaakt door Fontsquirrel.

De site steunt op open software van Ubuntu tot WordPress, vriendelijk samengevoegd tot een werkend geheel door Mart van Ineveld.

15 reacties op “Wie zijn wij

  1. Ik zie dat ik hier ook mijn waardering voor de site kon plaatsen. Deze staat nu in jullie Gmailbox. Mag je verplaatsen hoor. Nogmaals, knappe site.

    1. Hallo Anja, wij zijn ruim twee jaar geleden gestopt met het blog, maar het staat nog steeds online als een soort archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.