all white no thing

herman1

Het afgelopen jaar heb ik een aantal fantastisch goede tentoonstellingen gezien. De tentoonstellingen van herman de vries in het Stedelijk Museum Schiedam en De Ketelfactory  zaten in de top van de top. Ik ben de geefster van het prachtige boek/dvd-pakketje all white no thing dan ook erg dankbaar.

herman2In  all vind ik het werk terug van de tentoonstelling in het Stedelijk van Schiedam en teksten met uitleg en duiding. white is een prachtig boekje vol heerlijk niets. En no thing laat de tekeningen het andere verbluffende werk uit de tentoonstelling in De Ketelfactory zien. Daarbij bevat het boekje foto’s van herman aan het werk in zijn studio. Als extra traktatie bevat het pakketje twee dvd’s met daarop de beelden die ook bij de tentoonstelling te zien waren, zoals de rondleiding van herman de vries langs zijn werk in het Stedelijk Schiedam, het interview dat in The Ketelfactory te zien was en de opnames van herman in zijn studio.

Heerlijk om hier doorheen te bladeren, te lezen en te bekijken. Heel veel dank hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.