Poetry gallery tour

gallery_header

Dinsdagavond 10 juni opent het 45ste Poetry International Festival Rotterdam  in de Rotterdamse Schouwburg. Onderdeel van het festival is de Language & Art Gallery Tour.

kaart_2014Taal en beeldende kunst zijn samengebracht in de Language & Art Gallery Tour. In diverse galeries in Rotterdam worden de exposities afgewisseld met voordrachten en performances. Het vertrekpunt is de installatie van Atelier van Lieshout in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg. Op 11 t/m 14 juni kan je daar om 14:00 uur aanhaken voor een verrassende tocht vol installaties, schilderijen, illustraties, kunstenaarsboeken en taalexperimenten. Onder andere Galerie Phœbus, De Witte Slagerij, RAAF, Zerp Galerie, Gallery Joey Ramone, RAM, Bob Smit & Galerie Hommes zijn van de partij. Deelname is gratis en als het nodig is kan je een fiets lenen. Doen, dit is leuk!

De volgende drie routes staan op het programma.

  • Route 1: Vertrek Rotterdamse Schouwburg, Lisplein 5, De Witte Slagerij, Studio De Bakkerij, Untitled, Goethe Institut
  • Route 2: Vertrek Rotterdamse Schouwburg, Zerp Galerie, Gallery Joey Ramone, Galerie Rianne Groen, Opperclaes, Phœbus Rotterdam, RAM
  • Route 3: Vertrek Rotterdamse Schouwburg, Phœbus Rotterdam, Het Plafond, RAAF,  Bob Smit, Galerie Hommes, Goethe-Institut

Poetry International Festival van  10 t/m 14 juni in de Rotterdamse Schouwburg. Meer info op de website van Poetry International of bij de Rotterdamse Schouwburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.