Rondje Kunst in Statenkwartier

uitnodiging-Rondje-Kunst-2

We vervolgen ons Haags kunstweekend met een Rondje Kunst in het Statenkwartier van de Hofstad. Vandaag en morgen is op zes huisadressen in het Haagse Statenkwartier werk te zien van achttien verschillende kunstenaars.

Voor de vierde maal organiseert een groep kunstenaars die zich hebben verenigd in Kunstenaars in het Statenkwartier het Rondje Kunst. Een actieve groep van zes kunstenaars die ieder een aantal gastkunstenaars bij hen thuis heeft uitgenodigd om gezamenlijk werk te exposeren. De tentoongestelde kunst is gevarieerd omvat verschillende disciplines. Onder andere op Frederik Hendriklaan 30 is werk te zien van Astrid Dekkers, Petra Knötschke en Han Jordaan. Op Frankenstraat 5 vind je het werk van Malou Cohen. Zij exposeerde kortgeleden in De Witte Slagerij in Rotterdam.

Doe op 5 en 6 april een Rondje Kunst in het Haagse Statenkwartier en ontmoet kunstenaars, bekijk hun werk, stel kritische vragen, drink een kop koffie, thee of iets anders en, wie weet, schaf een kunstwerk aan!

Klik hier voor de flyer en de volledige lijst kunstenaars en adressen te bekijken.

Rondje Kunst in het Statenkwartier, Den Haag
Zaterdag 5 en zondag 6 april, 12.00 – 18.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.