Top 11 @ TGLMAF

greatDe groovy tunes van Frank Broos vulden de ruimte, Sem besloot eerst een pannenkoek te verorberen voordat hij zich op de kunst zou gaan storten, en al nippend aan een witte wijn slenterde ik alvast tussen de verzamelde kunstwerken. Het was een warm welkom bij The Great Last Minute Art Fair. Voor een in grote haast samengestelde expositie ziet het er goed uit. Hier is hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Het resultaat is lekker divers door al de samenwerkende galeries. We lopen zo vanuit de wereld van Galerie Frank Taal in de wereld van Galerie Hommes. Als Art Rotterdam Weekbezoeker mag je dit niet missen! Sem speurde als kidskunstkenner elf kunstwerken bij elkaar, die hij wel op zijn kamer zou willen hebben. We gaan er over nadenken.

Met: Galerie Frank Taal, Galerie Hommes, Galerie Majke Hüsstege, Galerie Roger Katwijk, NL=US Art, Qlick Editions & Galerie Walls.

Sems keuze:

great9  great3 great 4

great6great8great5

great2great1great7

The Great Last Minute Art Fair t/m zondag 9 februari, Schietbaanstraat 106, Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.