SmartArt

TEC ART 2014
TEC ART 2014

Beetje lastig foto’s maken, hier bij TEC ART. Het is stikdonker in de Fenixloods en we worden omgeven door vreemde geluiden. Terwijl wij elkaar telkens niet kunnen vinden en we straal langs elkaar heenlopen horen we bliepjes en biepjes afgewisseld met diepe dreunen die tot in je buik te voelen zijn. We herkennen hier en daar werk van de Twente Biennale. Liefhebbers van GOGBOT die Enschede toch erg ver weg vinden kunnen hier hun hart ophalen: je beleeft alvast een voorproefje van GOGBOT 2014 .

TEC ART is een spektakel dat je vooral moet beleven.

TECART 2014

TECART 2014

TECART 2014

Met werk van o.a. JODI, Alicia Framis, Daan Roosegaarde, Nicolas Provost, Jonathan Meese, Edwin van der Heide, David Cerny, Teun Castelein, Arno Coenen, Broersen en Lukacs, Charles of London, Maartje Dijkstra, Boris Tellegen en vele anderen.

TEC ART kun je bezoeken tijdens de Art Rotterdam Week t/m 9 februari, met dagelijks live-acts, muziek, lezingen, eten, drinken en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.