Art Rotterdam Week

Art Rotterdam 2014

5 kunstbeurzen, veel niet-te-missen exposities in galeries en musea, pop-ups en muziek. Het is weer zo ver: De Art Rotterdam Week barst volgende week los! “February is no doubt the month to be in Rotterdam” zegt  Defne Ayas, de directeur van  Witte de With. En terecht.

5 februari gaan wij op pad. Woensdag trappen we af met de kunstbeurs Art Rotterdam: dit jaar voor het eerst in de Van Nellefabriek, een fantastische locatie. De gevestigde galeries laten hier hun kunsten zien, altijd de moeite waard. Verder op ons lijstje RAW, dit jaar in de Cruise Terminal en We Like Art in de Theefabriek. Die laatste beurs zagen wij ook in Amsterdam. Een leuk concept met goede kunst onder de 1500 euro. Liefhebbers van videokunst kunnen terecht op de beurs Projections, design vind je bij Object in De Rotterdam. Alleen al de locaties van de beurzen zijn de moeite van het bezoeken waard. Art Warehouse is helaas op het laatste moment geannulleerd. Tot zover de beurzen.

Dan moeten we ook nog naar Tec Art in de Fenixloods: technologische kunst. Het belooft een spektakel te worden dat het uiterste van al je zintuigen vergt. Ook leuk: Open Studio’s van 20 studenten van het Piet Zwart Institute.  Olaf Mooij geeft 6 februari een lezing in de Witte Slagerij, willen we eigenlijk ook wel naar toe, in TENT een opening met Anne Wenzel, 8 februari de RAW afterparty met Ted Langenbach. Het is een beetje veel allemaal, we gaan kijken waar we stranden, in ieder geval weer een veelbelovende kunstweek in 010!

Voor het volledige programma kijk je op de website van Art Rotterdam Week. Logeren kan op diverse leuke plekken in Rotterdam,  ook bij ZOAP .

Art Rotterdam Week: 5 – 9 februari

2 reacties op “Art Rotterdam Week

  1. mag ik even zeggen dat ik heel erg uitkijk naar TEC ART? Het is me nooit gelukt om naar GOGBOT en Twente Biennale te komen, fijn dat ze hier zijn!

    1. Hallo Lizette, Dat mag zeker gezegd worden! Wij zijn wel op de Twente Biennale geweest en volgens ons wordt TECART zeer de moeite waard. Er is het een en ander veranderd in verband met het niet doorgaan van Art at the Warehouse. Maar daardoor is er in ieder geval meer plek in de Feniksloods.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.