Winkeltje

header-full-soup

Blikvangen is een winkeltje begonnen. Een klein winkeltje waarin af en toe één kunstwerk of een kleine serie kunstwerken te koop zal zijn.

Twittervolgers, Facebooklikers en blogabonnees van Blikvangen kunnen bij de kunstenaar dit werk kopen voor een Blikvangenvriendenprijs.  Dat wil zeggen dat wij met de kunstenaar een afspraak hebben, dat wie via ons dit kunstwerk koopt korting of een ander voordeel krijgt.

O ja, om misverstanden te voorkomen: Het is een winkeltje zonder winstoogmerk. Geen percentages van de verkoopprijs, geen verkoopbonus voor ons. Daar staat tegenover dat wij het plezier hebben om een kunstenaar waarvan wij vinden dat hij/zij mooi en interessant werk maakt, te helpen met de verkoop van zijn/haar werk. Om mensen die twijfelen over de streep te trekken. Dat is onze winst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.