Mooi muurtje #1

Mooi Muurtje
Mooi Muurtje

“Hier word ik vrolijk van. Kreeg net foto toegestuurd van muur waar het Vergeten Gezicht na verkoop vanmorgen inmiddels hangt. De buren van het vrolijke gezichtje zijn wat werken van Jasper Krabbé, Jolanda van Gennip, een vroege Wim Biewenga en een anonieme en kiemende aardappel.” .-Joeri van Beek

Blikvangen vindt dit een heel mooi stukje muur. We kregen deze foto toegezonden nadat de koper zijn aankoop thuis had opgehangen. Leuk om bij iemand anders binnen te kijken. Heb jij ook een mooi stukje muur en wil je dat delen? Stuur ons een foto met een kort onderschrift, dan plaatsen wij het op ons blog.

Wil je zelf een Vergeten Gezicht aan je muur? Deze maand te koop met de Blikvangenvriendenkorting in ons Winkeltje!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.