Verzamelkasten

Linde Akkerman - Verzamelkast Nr.004
Linde Akkerman – Verzamelkast Nr.004

In de Grote Rotterdamse Kunstkalender 2013 kwam ik op 5 november deze prachtige kast tegen, gemaakt door Linde Akkerman. Akkerman verzamelt dat wat jij weggooid hebt, niet meer belangrijk vindt. Haar uiteenlopende en omvangrijke verzameling van onder andere handschriften, foto’s en boodschappenlijstjes bergt ze op in door haar zelf gemaakte kasten: Ingenieuze constructies waarin het verleden van vreemden bewaard wordt. Heel mooi werk dat je doet beseffen dat je je herinneringen niet te snel moet afdanken maar moet koesteren.

Meer vondsten, verzamelkasten & info : website Linde Akkerman

De Grote Rotterdamse Kunstkalender 2014 is te koop bij de betere boekhandel. Daarnaast zijn er ook een Haagse en een Amsterdamse editie te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.