Hij is er weer! De Grote Haagse Kunstkalender 2014

Kunstkalender_coverGRKK_Pagina_3
‘op fiks formaat elke dag het werk van een hedendaagse kunstenaar’

Het is een soort Grote Vriendelijke Reus, groot, dik en vol moois: De Grote Kunstkalender. Ook in 2014 is hij er weer en heeft Den Haag haar eigen editie. Gisteren vond de presentatie plaats bij Stroom Den Haag en hij is net zo mooi als vorig jaar. Weer staat er op elke pagina een kunstwerk van een hedendaagse Haagse kunstenaar afgebeeld. Ja! 365 dagen elke dag een ander en nieuw kunstwerk! Wat een rijkdom. De Grote Haagse Kunstkalender 2014 kost € 34,95 en is te koop bij de betere Haagse boekhandel.

Overigens is er naast een Haagse, natuurlijk een Rotterdamse editie (daar is het allemaal begonnen), en nu ook een Amsterdamse uitgave, die vorige week vrijdag werd gepresenteerd. De Rotterdamse editie wordt morgen ten water gelaten, om 17:00 in LP2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.