Hedwig Houben – Background Event #3

hedwig3
Twee objecten van Hedwig Houben bij galerie 1646

Gisteren was in galerie 1646 voor de derde maal een Background Event bij het werk The hand, the eye and it van Hedwig Houben. Kunstenaar Brenda Tempelaar hield een korte boeiende lezing over het werk van Houben. Zij schetste de ontwikkeling in haar werk. De lezing is een goede introductie tot de kunst van Houben. Maar wie haar werk bij 1646 wil zien moet snel zijn, want de tentoonstelling is nog t/m 16 november. Hierbij de tekst van de lezing Herhaling en Herkenning in het werk van Hedwig Houben van Brenda Tempelaar.

Herhaling en Herkenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.