Art The Hague van start

logoadg

Vanmiddag om 18:00 uur verricht wethouder Marjolein de Jong de aftrap. Samen met kinderrechtenorganisatie Save the Children opent de wethouder van Cultuur van Den Haag Art The Hague. Den Haag is dan een kunstbeurs rijker. Wij zijn benieuwd en hopen op een nieuwe, frisse aanpak.

Nieuw, fris en anders? Art The Hague is de opvolger van Arti Den Haag en daar was vorig jaar de glans wel vanaf. Den Haag heeft behoefte aan een nieuwe goede kunstbeurs en we hopen dan ook dat dit hem is! De locatie is nog hetzelfde: De Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249. De lijst van deelnemende galeries is niet lang maar heeft wel kwaliteit. Er staat een goede selectie van Haagse galeries (o.a. West, LhGWR, Vd Laar, Helder, Project 2.0, Livingstone, Nouvelles Images), Stroom doet ook mee, en we zien wat namen uit de regio Rotterdam (BuroRotterdam, Bob Smit, Zic Zerp), altijd goed voor een frisse wind. Op het programma staan onder andere Indian Session, jonge kunstenaars uit India laten hun werk zien, en Urban Art Fair, de beste urban art kunstenaars uit Den Haag samengesteld door ‘urban legend’ en street art fotograaf Akbar. Natuurlijk: Vrijdag 4 oktober vanaf 21.30 uur afterparty HiFi bij BinkVijfHoog met Kraak & Smaak

De Ooievaart zet een ‘kunstboot’ in die vaart vanaf artTheHagueLogohet Centraal Station naar de beurs. Opstapplek is Koekamp (tegenover Centraal station en Koninklijke Academie van Beeldende kunst).

Art The Hague van 2 t/m 6 oktober. Binckhorstlaan 249, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.