Amsterdam Drawing 2013

Sarah van der Lijn (2)
Sarah van der Lijn, tekening met kroontjespen en eigen bloed op bamboe, 2012, ca. A4.(Galerie Phoebus Rotterdam)

Vandaag opent de beurs Amsterdam Drawing 2013. Ongeveer veertig galeries hebben zich verzameld op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord en tonen hedendaagse schilderingen, collages en tekeningen op papier. Na het succes van vorig jaar is de beurs uitgebreid. Meer galeries en ditmaal ook uit het buitenland. Veel bekende namen, maar allemaal komen ze met werk van kunstenaars die een liefde hebben voor het papier als drager van hun kunst. Vaak is het werk intiem van aard en, ook niet onbelangrijk in deze tijd, zeer betaalbaar. Zoals de beurs op haar website vermeldt: ‘… toegankelijk voor de beginnende of kleinbehuisde kunstkoper.’

Amsterdam Drawing 2013 t/m zondag 22 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.