Kunstexplosie

Chris Martin
Een ‘mushroom painting’ van Chris Martin met op de voorgrond de banner XXXL in de Onderzeebootloods

Er gaan slachtoffers vallen. Dit weekend is er zo veel kunst in Rotterdam en Den Haag dat wij ons afvragen, als rechtgeaarde Rotterdammers (met een Haagse twist): ‘Kan dit wel goed gaan’. Openingen, lanceringen, straten met kunst, een kunstroute, privékunstcollecties die te bezichtigen zijn; het gaat allemaal dit weekend gebeuren. Als deze ‘art blast’ geen ‘collateral damage’ oplevert … wanneer worden de eerste slachtoffers met een overdosis kunst de poli van het Erasmus MC binnengebracht … goed … waar gaat het om:

En in Den Haag:

Genoeg? Zijn we iets vergeten? Vast wel, maar wij hebben hier onze handen aan vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.