Cutting Composing Connecting

cristina
Cristina Martins
5_1366203676
Rolf.fr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien is het een goed idee dat, wanneer een koningin aftreedt, haar bezittingen een andere bestemming krijgen. Het sprookje is voorbij, de glanslaag eraf. Een paleis transformeert bijvoorbeeld tot atelierwoning en het meubilair wordt verzaagd tot nieuwe meubelstukken. Het zou een mooie opdracht zijn voor Cristina Martins en Rolf.fr. Vandaag opent een expositie van hun werk bij Galerie Judy Straten in Horst.Laat het maar aan Cristina Martins over om ergens een glanslaag af te halen. Een sprookje krijgt in haar handen onmiddellijk een rouwrandje. Haar werk lijkt de illustraties van een prentenboek te zijn, maar je moet het alleen nooit aan je kinderen laten zien want dan slapen ze de komende weken niet. Intens werk dat je bij Galerie Judy Straten kunt bewonderen.

Rolf.fr bouwt, verbouwt, zaagt, verzaagt. Oud wordt nieuw. In Horst is zijn meubilair uit de collectie Juliana&Rolf te zien. Hij kocht een aantal meubelstukken op uit de nalatenschap van Prinses Juliana, zette de zaag erin en gaf ze een stevig oranje accent. Het resultaat is een collectie nieuwe meubels die nog steeds een majestueuze uitstraling heeft.

De expositie Cutting Composing Connecting opent vandaag om 15:00 uur bij Galerie Judy Straten in Horst en is t/m 16 juni te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.