Hoogtij

Guda Koster  - Rood met witte stippen
Guda Koster – Rood met witte stippen

Wandelschoenen aan, of misschien toch kaplaarzen? 8 maart is het namelijk Hoogtij. Een culturele route langs kunstenaarsinitiatieven, galeries en kunstinstellingen in de Haagse binnenstad. Blikvangen vernam dat we  soep & rondleiding kunnen krijgen en dat willen we niet missen. (Opvallend, steeds vaker wordt bij kunst soep geserveerd. Hebben we hier een trend te pakken?). Melden om 18 uur bij GEMAK. Hier is ook een expositie georganiseerd: Zijbeelden, ter ere van de internationale vrouwendag. We kijken er naar uit.

Met 13 deelnemers voorzien wij een flinke wandeling door het Haagse. Blikvangen maakte alvast een selectie met wat wij in ieder geval willen gaan zien:

Zaal 5: 26 films van 1 minuut, met o.a. Erik van Lieshout en Ben Hamers. B139: ROMania met werk van fotografen Peter van Beek en Henri Brekveld. Refunc: onderzoekt nieuwe functies voor een oude steeg met als doel een nieuwe creatieve expositieruimte in Den Haag te initiëren. Galerie Nouvelles Images: werk van Toon Teeken.

De locaties zijn van 19.00 – 23.00 uur te bezoeken. De toegang is overal gratis! Het volledige programma vind je op de website van Hoogtij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.