Big Bang in Billytown

Iloisa Fortes
Iloisa Fortes

Blikvangen waarschuwt maar alvast: Het gaat knallen dit weekend. Wij gaan kijken.

22 eindexamenstudenten van de KABK op weg naar hun Big Bang. De expositie vindt plaats in kunstenaarsinitiatief Billytown.

Behalve het tentoongestelde werk vinden er ook rondleidingen plaats onder leiding van curator  Astrid Dekkers,  is er een workshop Afvalhelden maken in samenwerking met Kunstmanifestatie Ja Natuurlijk en is er een Performance PussypoWder door Iloisa Fortes.

Big Bang: 15,16,17 maart in Billytown, Ekensteinstraat 5 Den Haag

Het volledige programma vind je ook op de site van KABK

Met: Maartje Borgers-Mechteld van Dijk-Waalko Dingemans-Jason File-Iloisa Fortes-Lisette Frimannslund-Arike GillConstant van Goor-Kirsten Hegland-Tineke Heiser-Janneke HopmanGerri de Jong-Katja van der Leeden-Nathalie MannaertsAbby Meier- Jeroen PaalvastMargina RuiterNorita Smit-Alina SmocovJef Stapel-Akycha Tegelaar-Michiel van der Zwan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.