Pop-out

Broken Cabinet – Studio Rolf.fr

Jammer, pop-up galerie De Boze Wolf is uitgepopt. Mooi werk dat bij elkaar is gebracht in een fijne lichte ruimte. Veel van wat er staat, hangt en ligt is op de rand van functionaliteit maar dat maakt het juist spannend. Is de inhoud van de fles Port of Rotterdam wel te drinken, kan ik iets met dat kastje, dat soort vragen moet je je niet stellen: het is wat het is en dat is mooi. Ik werd gegrepen door het design van Studio Rolf.fr. Zoals het Broken Cabinet, afkomstig uit het paleis van Prinses Juliana, Soestdijk, en getransformeerd tot een nieuw meubelstuk, maar wel in de kleur oranje. Laat de nieuwe koning daar zijn werkpaleis maar eens mee inrichten! Iedereen die een glas wil heffen op de pop-out: morgen, donderdag, vanaf 17:00 uur finissage bij De Boze Wolf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.