IJl

We zijn er niet blijven slapen, al zou je dat misschien denken, maar ook vandaag is het Gemeentemuseum in Den Haag weer aan bod. Waren we gisteren van streek van Carlijn Mens, vandaag wrijven we ons alvast in de handen voor de tentoonstelling van het grafisch werk van Luc Tuymans, die morgen opent in het hoofdgebouw. Tuymans is de Belgische meester van het ijle doek, maar zijn grafisch werk doet er niet voor onder. Is Blikvangen aanwezig bij de opening, of springen we op de trein naar Amsterdam waar een tentoonstelling van Carlijn Mens opent in Borzo? Misschien, maar we reizen ook af naar het Rotterdamse voor een bezoek aan …

tuymans_5
Luc Tuymans, Het Gesprek, 1995, Zeefdruk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.