Han Hoogerbrugge

Dit filmpje van Han Hoogerbrugge staat al een poosje op Youtube, maar dit is de eerste gelegenheid om daarvoor aandacht te vragen op BLIKVANGEN en daar maak ik direct gebruik van.

Ik heb geen idee wat ideeënkunst officiëel is, maar dit lijkt aardig op het beeld wat ik daarvan heb. Han maakt al jaren Flash-animaties die heel veel werk hebben gekost. Cleane computerkunst die absurde gedachten je hoofd in animeren.  En die beelden blijven hangen omdat ze zo onverwacht zijn. En zich eeuwig kunnen blijven herhalen, zoals elke goede robot, tot de computertijd op is. Of de stroom uitvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.