Art Rotterdam Week 2013

rdam-art

Zoveel te zien, te weinig tijd! Dinsdag 5 februari barst de Art Rotterdam Week los. Daarom hakken we knopen door en stippelen een route uit. We beginnen volgens goed gebruik bij Art Rotterdam. Als ervaren beursgangers denken we deze beurs in maximaal een uur te hebben doorgezoefd. Daarna te voet naar de RAW Art Fair  om vooral tijd door te brengen bij de RAW Expo. Waarom wij de pendelbus links laten liggen? Op de route van beurs A naar Beter is de Kunst Kofferbakverkoop georganiseerd: jong talent verkoopt zijn waar. Daar willen wij bij zijn. Na RAW door naar de jongste van de beurzen in Rotterdam: Art at the Warehouse. We bekijken het lijstje van deelnemers en zien een hoop bekende namen. Onze focus is daarom de tweede verdieping van het warenhuis: de Urban Supermarket. Bovendien zijn we nieuwsgierig naar de 3D prints van Theo Jansen. Zijn Strandbeesten zagen we op het Zuiderstrand van Scheveningen voorbij rollen en de nieuwe printmethode maakt ons nieuwsgierig. Tot slot even langs bij Re:Rotterdam. Als we dan nog op onze voeten kunnen staan, gaan we nog een kijkje nemen bij één van de feestjes, tot de ochtend gloort. Wij laten weten wat onze blik trok…zodra we hersteld zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.