2badkonijntjes

badkonijntjes
2badkonijntjes:stuiten op gruwelijk misbruik

2badkonijntjes huppelen door de wereld en hebben grappige, vreemde, hilarische en soms gruwelijke  ontmoetingen. In beeld gebracht door Ike Kamphof, universitair docente in de esthetica en filosofie van de (media)cultuur.

2badkonijntjes rapporteert voor Fora & Fauna, onderdeel van de kunstmanifestatie Ja Natuurlijk. Zestien biologen, filosofen en schrijvers kruipen in de huid van… De schrijversestafette is te volgen op Facebook en Twitter. Fora & Fauna is een project ter promotie van een meer symbiotische relatie tussen mens, dier en ding. Een initiatief van kunstenaar Sjaak Langenberg en vormgever Rosé de Beer

De schrijvers: Esther Gerritsen als tweeblaarkanniedood; Ann Meskens als stofzuiger; Ike Kamphof als 2 badkonijntjes; Maria Barnas als huiszwam; Vrouwkje Tuinman als naaktslak; Bianca Stigter als spermatozoïde; Tamar Stelling als cyborg bij; Paulien Cornelisse als gistcel; Jannie Regnerus als grutto; Vincent Bijlo als rhinovirus; Bram Esser als patatduif; Patrick van Veen als chimpansee; Atte Jongstra als bokking kipper; Matthijs van Boxsel als stier van Potter; Bart Knols als mug; Gerbrand Bakker als schaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.