Ruwedata – Kunst zoekt geld

Iedere Rotterdammer kent Studio Ruwedata. Vorig jaar stond rondom de inauguratie van Koning Willem een monumentale afbeelding op het reusachtige gebouw van Nationale Nederlanden kroning-2-1. Thijs Kelder van Ruwedata en Gijs van Bon tekenden hiervoor. Nu heeft Ruwedata/Thijs Kelder een nieuw project, maar daarvoor heeft hij hulp nodig.

gevel_nightvision_rdHolle zwarte ogen die wel wat perspectief kunnen gebruiken. Studio Ruwedata heeft een plan om de sombere geblindeerde ramen in de Boomgaardsstraat in Rotterdam, een zijstraat van kunstboulevard de Witte de Withstraat, weer tot leven te wekken. Collages van kreten, slogans en beelden moeten deze trieste raampartijen laten sprankelen. Het lijkt ons een goed plan dat wij van harte ondersteunen.

Maar Studio Ruwedata kan dit niet alleen! Samen met avant-gardistisch recreatiecentrum Worm, zoekt Thijs Kelder van Ruwedata naar financiële middelen. Door middel van het crowdfundingplatform Voor de Kunst  kan iedereen een bijdrage leveren voor dit kunstwerk. Maar niets voor niets en voor wat hoort wat!

Wil jij helpen een publiek kunstwerk in het Witte de With kwartier te realiseren waarop jouw eigen, zelfgekozen woord dag en nacht is terug te zien!?

Dit is de link naar Voor de Kunst met een video waarin Thijs Kelder het plan uit de doeken doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.