Hoogtij #35: Jubileumeditie

Morgen is het tijd voor Hoogtij, en deze jubileumeditie van de culturele Haagse rondgang presenteert weer een gevarieerd aanbod. Met 19 deelnemers is het wel handig om je fiets mee te nemen, anders redden je voeten het eind van de avond niet.

Wij vinden het een interessant programma, met onder andere de expo Wanderschaft II van Astrid Dekkers bij Elders, een expositie van Arjan de Nooy verdeeld over drie verdiepingen bij Walden Affairs , Maakhaven in de steeg, abstracte kunst in de expo Tagtics bij Quartair en Samengevat 2 bij JCA de Kok.

Een vierkoppige jury maakt ook een rondgang en kiest de twee beste presentaties uit. De prijswinnaars worden bekend gemaakt om 23.30 uur in 1646 en ontvangen de vermaarde ‘Prix de Mer’. Na de prijsuitreiking volgt een spetterend optreden van Melle & Dick (van Smutfish).

Hoogtij begint om 19 uur en de toegang is overal gratis. Melden bij Gemak voor een kom soep en als je wilt ook een gratis rondleiding!

Voor het volledige programma, de locaties en om je aan te melden voor één van de rondleidingen kijk je op de website van Hoogtij

Hoogtij #35,  Vrijdag 29 november van 19 – 23 uur, Centrum Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.