Murals & more

kamphorst
Kamp Horst – Mural bij Raaf

Vorige week waren we bij Raaf – Rotterdam, Art, Adventure & Food. Behalve dat je er lekker kunt zitten, eten, drinken en er prima kunstinitiatieven plaatsvinden, werd onze blik gevangen door een flinke mural. De makers, Kamp Horst, zijn inmiddels beroemd en berucht om hun fantasierijke muurschilderingen. Voortgekomen uit het illustere kunstcollectief Antistrot hebben zij zich toegelegd op het maken van groepsschilderingen, op muren en doek, maar ook illustraties en design zijn onderdeel van de productie van Kamp Horst.

Inmiddels is er een harde kern van zes kunstenaars die verantwoordelijk is voor de kenmerkende stijl van Kamp Horst. Geïnspireerd door de graphic novel is er een fantasy-stijl ontstaan, street art met een vleugje Salvador Dali en een flink dosis humor. Het is een stijl die onmiddellijk herkenbaar is. We zagen ze bij Art at the Warehouse, bij de Twente Biënnale, en nu dus bij Raaf.

Bewonder de website en ‘like’ ze op  hun facebookpagina

Art = Part of party
Art = Part of party op de Herenplaats, Rotterdam (website Kamp Horst)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.