De laatste Aanschouw?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Aanschouw van Dick van der Vlies

Vrijdagavond klokslag negen uur was het weer zover: de wisseling van de kunst bij De Aanschouw. Dick van der Vlies onthulde zijn kunstwerk, gaf wat toelichting en we hieven het glas zoals elke vrijdagavond. Toch was deze avond anders. Er hangt een zwaard van Damocles boven de kleinste galerie van Rotterdam. Er is reuring rondom Café de Schouw en de vraag is of De Aanschouw daar het slachtoffer van wordt. Voorlopig kan elke week de laatste Aanschouw zijn. Daarom gaan wij naar binnen, bekijken de keerzijde van het kunstwerk goed, en bestellen een biertje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.