Analoge app van Vers Beton

20130222_210901
Vers Beton – Florian Schroiff

Blikvangen was gisterenavond bij de wekelijkse wisseling van de wacht van minigalerie De Aanschouw, de kunstvitrine aan de gevel van café De Schouw. Echter, deze week geen kunst maar de lancering van zowel de vernieuwde website als een app van het Rotterdamse tijdschrift Vers Beton. De app was een ‘analoge app’ werd hier en daar gefluisterd. Zo, wat zou dat zijn? We waren nieuwsgierig.  Met enig feestgedruis, een paar woorden van hoofdredacteur Eeva Liukku en veel bescheidenheid van webdesigner Florian Schroiff, die zoveel mogelijk verlangens van de redactie digitaal had verwezenlijkt, vond de onthulling plaats. Florian Schroiff had voor de gelegenheid een kaart van Rotterdam ontworpen met daarop, heel kunstig, een aantal plaatsen in de stad ‘gepinpoint’. Op die plekken kan een geo-tag gescand worden waarmee je op de (vernieuwde) website van Vers Beton terecht komt. Wat een analoge app is, weten we eerlijk gezegd nog steeds niet, maar wel dat het er allemaal prachtig uitziet, het bier goed smaakte, het erg gezellig was en dat we Vers Beton veel succes wensen, maar wel één verzoek: kunst, veel kunst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.